Goed nieuws : VGM nationaal voetbal voor de jeugd.Nog geen goed nieuws : VGM gaat in beroep tegen beslissing KBVB over het niet toekennen van de licentie voor 2° klasse

Nationaal Jeugdvoetbal volgend seizoen
Aan het einde van het eerste jaar nationaal voetbal en een grondige voorbereiding van zowel dossier als de jeugdorganisatie voor volgend seizoen, zaten we allemaal in zak en as na het initieel bericht ontvangen dat we het nationaal voetbal niet zou verdergaan.

Met gedrevenheid, doorzettingsvermogen en een absoluut geloof van dat VGM en nationaal jeugdvoetbal een onafscheidelijke combinatie vormen, werd de evaluatie onderzocht en werden eer fouten en onvolledigheden inde conclusie van de KBVB gevonden.

Het aantekenen van het beroep werd gevolgd door een grondige voorbereiding van het dossier dat persoonlijk door het jeugdteam in Brussel verdedigd werd.

De conclusie is dus een fantastische beloning voor zowel de jeugd , het jeugdbestuur en het team dat het dossier zo gedreven en professioneel voorbereid heeft.  Conclusie : ook volgend seizoen nationaal jeugdvoetbal !!
 
VGM krijgt geen licentie voor de 2° klasse… maar gaat in beroep
In zijn eerste jaar in derde klasse, kreeg VGM de kans om een dossier in te dienen voor het bekomen van een licentie voor 2° klasse… en dus een ticket voor de eindronde. Ons dossier werd door de KBVB onderzocht, met ons besproken en niet volledig bevonden.
We betreuren deze beslissing en gaan hiertegen in beroep.
Het beroep werd verzonden en zal in de volgende weken behandeld worden. We zullen al het mogelijke doen om deze beslissing om te keren en hiermee een ticket voor de eindronde bemachtigen.
Wordt dus ongetwijfeld vervolg.

VGM